design c hit

 

Förlovnings- & alliansringar

Ett lyckligt äktenskap kräver att man förälskar sig många gånger
och varje gång i samma person
 /Mignon McLaughlin

Hur en vigselring ska se ut finns det inga bestämmelser kring. Det är upp till var och ens tycke och smak. Modet kring vigselringar ändras dock hela tiden och därför tycker vi på Guld & Silver Design att ni ska ta god tid på er att fundera ut hur just era ringar ska se ut.

Några tips att tänka på är att ringarna ska vara tåliga och ni ska trivas med att bära dem varje dag under en lång tid. Rådfråga oss gärna om lämpliga ringtyper och för- och nackdelar med dessa. Eller varför inte designa era egna unika ringar.

Enligt gamla seder är en förlovning en inledning till ett kommande äktenskap. Ett sätt att visa omgivningen att man avser leva med varandra. Idag är det ganska vanligt att man tillsammans beställer sina förlovningsringar. Det är då något som är planerat och båda vet att båda ska säga ja. Ringarna graveras ofta med namn och datum för förlovningen. Man kan också göra ingraveringarna efter förlovningen.

Vi på Guld & Silver Design strävar efter att sälja designade smycken som tilltalar människor som vill ha det där lilla extra och som vill förstärka sin personlighet och sin personliga image.

Hos oss hittar ni ringar från:

- Efva Attling
- Since1919
- Schalins ringar
- Zeezen
- Lars Wallin